tirsdag 23. juni 2009

Kristiandsand - Lindesnes


Så kom siste etappen. Søndag morgen, i liten trafikk og flott vær, tok vi ut mot Mandal. Der var det pause i havna, med kaffi og skjeva. Her vart vi underholdt av korps som var på festival. Litt torden og regnbyger senere, kom vi til Vigeland. Her sa det ”pling” for 7 . gong. Ei ny spile i bakhjulet knakk. Det vart spennande ut over mot Lindesnes om hjulet skulle halde. Det gjekk bra. 2 km igjen av turen, møtte vi en frå Sandnessjøen som hadde kome dagen før. Han hadde sykla sidan 18.mai og tatt vestlandet nedover. Ved fyret sto Bjørg til Magne og Lars og Astrid Brunes klare med champagne. En god følelse å være ferdig med turen, men vemodig også.

Siste dagen var på 88km på 4t 38m=18,9 og 830hm. Vi har sykla 2940 km på 22 dager, som er 133 km i snitt. Samlet høgdemeter er 25305. Formen er flott på oss begge. Sittebeina i baken har vert ømme hele turen, men lår og kroppen ellers er fin.




3 kommentarer:

  1. Gratulerer! Nå skal jeg pugge alle etappene deres for å være forberedt til vår tur neste uke.. Nyt resten av sommeren!

    SvarSlett
  2. Gratulerer med vel gjennomført og lange dagsetapper ! Traff dere på dag to og sørget for at dere ble avbildet sammen, vi var også på vei sørover, riktignok en annen rute og litt slakkere tidsplan. Gøy å lese hvordan dere opplevde de første, friske dagene. Blogg fra min/vår tur:www.blogspot.no

    SvarSlett
  3. altså, riktig adresse....www.sydover.blogspot.com !

    SvarSlett